OM LUXDREAM

Luxdream er etableret med udspring i en filosofi om, at de nære ting i hverdagen i høj grad har betydning for menneskets almene velbefindende. At omgive sig med æstetisk designede brugsgenstande af høj standard, tilføjer livskvalitet.

Sortimentet hos Luxdream er sammensat med fokus på krav om hudrare, bløde fornemmelser og ønsket om smukke omgivelser i hjemmet.

Eksklusive textiler har en fremtrædende plads i vores produktionssortiment. Vi præsenterer det ypperste inden for boligtextil - bl.a. sengetøj, plaider, håndklæder, badekåber og puder. Alt naturligvis i de bedste, udsøgte materialer.

Herudover finder du et stort og stadigt voksende display af brugskunst - lysestager, vaser, vægdekorationer og en lang række øvrige, eksklusive artikler,

Luxdream er et oplagt sted at starte, hvis du søger en unik gaveide til familie, venner eller måske din virksomheds ansatte, som har fortjent at blive forkælet med lækker luksus.

Vi animeres successivt til udvidelse af kollektionerne gennem inspirationsrejser rundt om i verden. Vi er usædvanligt omhyggelige i udvælgelsesprocessen omkring nye produkter til shoppen. Vi er kræsne og krævende omkring vores valg af leverandører. Og vi er kompromisløse, når det gælder kvaliteten af hvert eneste produkt, der præsenteres og sælges her i webshoppen.

Vi brænder for en stadig udvikling af Luxdream. Derfor er vi naturligvis altid åbne over for ønsker, kreative ideer og potentielle samarbejdsaftaler. Kontakt os på mail eller telefon.

mvh.

Luxdream