BETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Luxdream. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Luxdream.

DOKUMENTATION OG VEJLEDNING

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Luxdream. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

LEVERINGSTIDSPUNKT OG TRANSPORT

Levering af varer fra Luxdream anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Luxdream. Dette betyder, at varene sendes inden for 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske inden for 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

OPLYSNINGSPLIGT

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website.

BETALING

Hvis betaling ikke sker rettidigt, pålægges der et rykkergebyr på kr. 100,- pr. påmindelse, og der pålægges renter med 2 % pr. md. Eventuelle omkostninger ved inkasso debiteres efter gældende lovgivning.